2965 såg BoIS vinna – Rasmus Alm skadad

2 965 åskådare tog sig till Landskrona IP idag för att se BoIS ta emot Kristianstad.

1-0

Första
Inledningen var trög och det var inte mycket som som stämde för BoIS. Efter 25 minuter får Rasmus Alm ett bra läge efter en pass från Zahui. Rasmus slår en hård boll mot bortre stolpen, där Karim Sadat stöter in 1–0.
Bara minuter senare höll man på att göra en repris på första målet men man når inte fram till bollen. Karim Sadat var nära att klacka in 2-0, men bollen gick strax utanför.

Andra
En bit in i andra halvlek skadar sig Rasmus Alm efter en duell med Kristianstads lagkapten. Det är oklar hur allvarligt skadat knäet är.
Tempot sjönk drastiskt. Ali Nalic byts mot Zahui och tempot ökar igen. BoIS skapar flera chanser men luckas inte få in bollen.  Med bara någon minut kvar av matchen bli Sadat frispelad av Ali Nalic och få ett helt öppet läge men Sadat lägger bollen precis utanför stolpen. Matchen slutar 1-0