Ännu en bil i vallgraven

Idag hittades ytterligare en bil i vallgraven. Bilen, som förmodligen dumpats, var tom. Den har legat i vattnet en längre tid. Det rör sig om flera år, men exakt hur länge kommer vi aldrig få veta.

Det var vid lunchtid som polisen fick ett samtal från en privatperson som tyckte sig se en bil i vallgraven när han stod uppe vid Lejonet och tittade ner. Polisen skickades till platsen och kunde snabbt konstatera att det rörde sig om en bil. Man ringde då till räddningstjänsten bad om hjälp. Räddningstjänsten åkte till platsen och skickade ner två ytlivräddare i vallgraven för att kontrollera om det fanns någon kvar i bilen. Det visade sig inte var helt lätt att se in i bilen eftersom rutorna var täckt av alger, slam och snäckor. Efter att en bärgare fiska upp bilen kunde man fastställa att bilen var tom, bortsett från en massa ålar.

Enligt polisen hade bilen registreringsskyltar från Litauen och misstänks vara stulen. Det är inte lönt med någon teknisk undersökning  då eventuella spår är sedan länge förstörda av vattnet. Bilen kördes till en uppställningsplats.

[easyrotator]erc_61_1428700363[/easyrotator]