Sport

BoIS föll mot Assyriska

Det blev ingen bra start för nya tränaren Patrik Johansson när BoIS förlorade hemma med 1-2 i jumbomötet med Assyriska

Första halvlek bjöd inte på något större. Båda lagen var bleka. Dock var det mest BoIS en början. Men Assyriska tog över mer och mer, och med bara sekunderar kvar av första halvlek tar gästerna ledningen.

Andra halvlek fortsatte Assyriska framåt.  I 56:e minuten utökar Fuad Hyseni för gästerna till 2-0. Tio minuter senare kunde BoIS reducera genom mål av Andrew Stadler. BoIS tryckte på för en kvittering men i den 78:e minuten blir Paul Torres utvisad efter att ha fått två gula kort i samma situation. Det är oklart varför Torres fick det andra gula kortet. Det kan ha varit att han fick två kort för samma förseelse, eller något som hände precis innan eller så sa Torres något olämpligt.

Nu ligger BoIS sist i tabellen på samma poäng som Gais. Både Fredrik Karlsson och Surprise är skadade.
Nästa match är mot Ängelholms FF på Olympia i Helsingborg på söndag. Nästa hemmamatch är mot serieledaren GIF Sundsvall.