Landskrona

Flera misshandelsfall i helgen

Under helgen har minst tre

Misshandel på Hanverkargatan
På lördagskvällen, vid 22-tiden, blev en man i 30-årsålden huggen flera gånger av ett stickvapen. Misshandeln inträffade utanför mannens bostad på Hantverkargatan. När han skulle gå ut stod där tre mörkklädda män med huvorna uppdragna och väntade på honom. Mannen fördes med ambulans till sjukhuset i Lund. Skadorna ska inte vara allvarliga men eftersom någon form av tillhygge användes så rubriceras det som grov misshandel. 

 

Kvinna skadad vid lägenhetsbråk på Östergatan
Vid 03:50 på söndagsmorgonen får Polisen larm om ett pågående inbrott i en lägenhet på Östergatan. Flera polispatruller skickas till platsen och det visar sig att det inte var något inbrottsförsök utan två män som försökt ta sig in till en fest. I lägenheten hittar polisen en kvinna som ska ha skadats när gärningsmännen slog in dörren till lägenheten. Kvinnan ska ha fått dörren i huvudet och fick föras med ambulans till sjukhus. En misstänkt gärningsman grips i närheten, misstänkt för grov misshandel och ringa narkotikabrott.

 

Angreps i sitt hem, Ödmanssonsgatan
Under helgen angreps blev en man i 30-årsålden angripen i sin bostad på Ödmanssonsgatan. Tre män tog sig in hos mannens och misshandlade honom grovt med tillhygge. Mannen klarade sig utan allvarligare skador. Polisen tror sig vet vem de tre männen är.