Sport

BoIS förlorade hemma med 0-4

Landskrona BoIS föll tung hemma mot Assyriska FF. Redan i pausvilan stod det 2-0 till gästerna.

Matchen börjar med en varning som delas ut efter 43 sekunder till nummer 7 Andreas Dahl i BoIS. Det är BoIS som för spelet och skapar tryck mot Assyriskamålet. Dock är det gästerna som orättvist tar ledningen i 21 minuten genom Aganovic.

Bill Halvorsen gör en riktigt bra räddning på hårt skott som avlossades i mitten strax utanför straffområdet. Men dessvärre ska han i  29 minuten göra en missbedömning som leder fram till att Assyriska gör 2-0. Det sker på en hörna där Halvorsen missbedömde situationen och 2-0 kan styras in av Paul Ikechukwu Obiefule i bortre stolpen.
Med två-nollmålet vänder matchbilden och det är Assyriska som ligger på. Strax innan pausvilan gör Halvorsen ytterligare en mycket bra räddning när han stoppar en boll som annars hade suttit klockrent i krysset

Halvlek

Landskrona öppnar stark men redan i 51 minuten kommer 3-0 och då går luften ur BoIS-spelarna totalt. Assyriska styr matchen dit dom vill.
I den 61 minuten borde Landskrona fått en straff efter att bollen tar på armen i straffområdet på en försvarare i Assyriska. Dock missar nästan samtliga detta.
I 70 minuter gör så Assyriska 4-0 genom ett fint skott i krysset av Admir Aganovic som blir tvåmålsskytt. Anmärkningsvärt är att samtliga mål spelades fram av Christer Youssef
Innan matchen slutar drar Alex Nilsson på sig ett gult kort för snack.