Sport

Bildextra: BoIS vann med 2-1

På måndagskvällen tog BoIS tre viktiga poäng när man besegrade Värnamo på hemmaplan.

Matchen börja trevande. Båda lagen kände av läget men ju mer tiden gick dessto mer blev det BoIS som förde spelet. I 30:e minuten kom utdelning. Det är Andreas Dahl som slår in ett inlägg efter en misslyckad hörna. Inlägget kunde Fredrik Karlsson nicka in vid bortre stolpen. Tio minuter senare var det Surpise Ralani som bjöd Fredrik Karlsson på en genomskärare. Ett tillfälle som Fredrik förvaltar väl. Han höll i bollen och kunde enkelt runda målvakten för att sedan placera in bollen. 2-0 innan pausen.

I andra halvlek hade BoIS ett par riktigt vassa chanser men lyckades inte få in bollen i mål. Det kunde lika gärna stått 4-0 efter 65 minuters spel. Tempot mattades allt mer av och i 85:e matchminuten fick gästerna in ett mål. På övertid får Värnamo en frispark i bra läge men bollen slås i muren. Närmare än så kom aldrig gästerna och BoIS kunde hålla undan och vinna matchen med 2-1

NÄSTA MATCH ÄR GRATIS
Landskrona stad bjuder alla landskroniter på fri entré i matchen mot Falkenberg den 23/5