Övriga nyheter

Skallgång efter Faton

Missing People Sweden anordnar en skallgång för att hitta Faton, 31år. Det var den 14 januari som han försvann i familjens bil från hemmet på Viktoriagatan i Landskrona. Nu har polisen hittat bilen uppeldad i ett skogsområde i Snogeröd, söder om Östra Ringsjön, mellan Eslöv och Hörby. Familjen är mycket orolig och har nu valt att gå ut med bild för att öka möjligheterna att han hittas.

Snogeröd är platsen där Missing People’s skallgång kommer utgå ifrån. Om du vill så ska du tänka på att det är åldersgräns 18år, klä dig varmt och ha med dig något lätt att äta. Kontakta Annika 0733625943 för mer information. Ingen föranmälan krävs.

Tidpunkt: LÖRDAG 9/2 kl 11
Samlingsplats: Följ väg 17 från Eslöv, vid Snogeröd rondell fortsätt mot Hörby, efter ca 300-500m ta vägen ner till vänster, skyltat ”Fågeltorn” Klicka här för att se karta
Faton är 169 cm lång, normalt byggd och kortklippt. Han var iklädd en mörkröd täckjacka (se bilden nedan), vita joggingskor, mörkblåa jeans. Han har inga glasögon, synliga tatueringar eller piercingar.

[easyrotator]erc_6_1360369982[/easyrotator]

Lämna ett svar