Om AT-Foto

På AT-Foto hittar du lokala nyheter och bilder från i Landskrona med omnejd. Sidan har en huvudsaklig inriktning på blåljusrelaterade nyheter.

Företaget AT-Foto
Grunderna i företaget startade i ett fotointresse på gymnasiet som efterhand övergick till nyhetsfotograferande. 2010 såg hemsidan dagens ljus men äldsta nyheten är dock från 2009. I augusti 2011 registrerades företaget AT-Foto med huvudverksamhet som pressfotograf.

AT-Foto har inget samarbete med räddningstjänst, ambulans eller polis i Landskrona eller på någon annan ort.

Innehållet
Vi värderar alltid en nyhet om det finns ett allmänintresse i händelsen och om det är etiskt rätt att lägga lägga ut bilder. Det har hänt att vi valt att inte lägga ut bildmaterial med respekt för anhöriga. Skulle vi trots allt brista i detta arbetet vill vi gärna att ni hör av er genast!

Inblandad eller anhörig?
Om du har koppling till olyckan, personal på plats, inblandad eller anhörig, så hör av dig direkt för att få tillgång till bilderna, givetvis utan kostnad.
Maila till andre@at-foto.se

Insänt material
Skickar du bilder eller text till AT-foto godkänner du att dessa kan komma att publiceras på webbsidan utan ersättning. Läsarbilder säljs däremot aldrig vidare utan godkännande från inskickaren.

Bilder
Vid köp av bildmaterial kontakta André Tajti via formulär eller maila till andre@at-foto.se
Innehar F -skattsedel.
Om du har koppling till olyckan, personal på plats, inblandad eller anhörig, så hör av dig direkt för att få tillgång till bilderna.

Alla bilder är skyddad enligt svensk lag om upphovsrätt (Lag: 1960:729)

Kund och bildreferenser:
Helsingborgs Dagblad
Landskrona Posten ”Ruggit bra bilder” – Jannik Hansen
Aftonbladet
Kvällsposten
Expressen
Svenska Kyrkan
Landskrona Live

Lämna ett svar