Sport

BoIS dominerade hemma mot FFF

BoIS dominera matchen mot Falkenberg, men fick aldrig in bollen i mål. Matchen slutade 0-0.

Över 3000 personer kom för att se matchen. Det var Landskrona stad som bjöd på inträdet till ståplats. Matchen börja försiktigt och tempot kom aldrig igång. BoIS hade en hel del chanser innan halvlek. Surprise sköt bollen i stolpen och Alex Nilsson sköt tätt utanför. Surprise låg bakom de flesta chanserna även i andra halvlek. Bland annat var han inblandad i en straffsituation.

Falkenberg skapade inte mycket framåt. De hade en chans i första halvlek när de sköt i stolpen och skottet på returen räddades av Halvorsen. I andra hade Falkenberg en giftig frispark men även den kunde avstyras. I andra halvlek gjorde Falkenberg ett byta och in kom Zlatan Krizanovic. Han hann knappt komma in på på plan innan han ådrog sig en lårskada och fick bryta matchen.

Nästa hemmamatch är mot Brage, lördagen den 1/6.