Sport

BoIS besegrade med 0-3

BoIS förlorade hemma mot Trelleborg med 0-3 efter en blek insats av bois-spelarna. BoIS har sex poäng ned till kvalplats och har fortfarande inte säkrat en plats i Superettan.

Innan matchen sparkades gav samtliga spelare rött kort åt rasism.

Redan efter 3 minuter gör TFF 1-0 genom att TFF-anfallaren fick med sig bollen efter en uppenbar hands. I 42:andra minuten får TFF en frispark. Den är perfekt slagen och Ivo Vazgec kan inte föra mycket. TFF gick till pausvila med en rättvis ledning.

I andra halvlek ryckte BoIS upp sig en aning. BoIS skapa en del chanser men i mitten av andra ökar TFF på till 3-0 och folk börja lämna IP med 25 minuter kvar.Ivo Vazgec gjorde flera viktiga och bra räddningar men tyvärr hjälpte det inte. Det är nu tre omgångar kvar och BoIS har kvar att möta Öster borta, Jönköping hemma och avslutningsvis Halmstad borta.