Sport

BoIS föll med 2-4

Idag åkte Landskrona BoIS på sin första förlusten för året. Det gjorde man hemma på Landskrona IP mot Örgryte. En match som vanns av gästerna med 2-4. Återigen fick vi se ett trögstarta BoIS som fick jobba sig in i matchen.

Hoppet för en hemmaseger släcktes snabbt i första halvlek. Siffrorna rann snabbt iväg till fördel för Örgryte. Redan efter en halvtimmes spel ledde de med 0-3 efter att de enkelt spelat sig förbi BoIS bedrövliga försvarsspel. Men i de sista 10 min av första halvlek tog BoIS kommandot och precis innan pausvilan lyckades dem få in ett reduceringsmål.

Direkt i inledningen av andra halvlek slår Andreas Dahl in en frispark i krysset och hoppet väcktes till liv igen för hemmapubliken som hoppades på en kvittering och en eventuell vinst BoIS tuffade på och var också det laget som skapade chanserna. Det var nära vid ett flertal tillfällen men utan utdelning. Istället kunde gästerna göra 2-4 med bara några få minutrar kvar. Nästa match är borta mot Ljungskile

Reslutat: 2-4 (1-3)
Publik:  2 381 st
Bästa spelare: Surprise