Landskrona

Lägenhetsbrand på Pilängsrundeln

Strax efter midnatt fick räddningstjänsten rycka ut till en lägenhetsbrand på Pilängsrundeln. Elden hade självslocknat men hela lägenheten rökskadades och hallen blev utbränd. Ingen person kom dock till skada. 

Det var 00:05 som en person larmades SOS efter att ha känt röklukt i sin lägenhet. Räddningstjänsten larmades till en brand i trapphuset och de första uppgifterna gjorde gällande att något brann på trappan på tredje våningen. När räddningstjänsten kom till platsen väljer man att bryta upp dörren till lägenheten. Där inne möts man av en rökfylld lägenhet och en brand som nästan hade självslocknat.

Troligen har det legat och pyrt i flera dagar.  Räddningstjänsten vädrade ut lägenheten från brandröken och fick även göra en viss eftersläckning. Bland annat kastades, vad som såg ut att vara ett skoställ ut genom ett fönster. Ingen person kom till skada vid branden eftersom lägenheten var tom och ägaren själv har inte varit hemma de senaste dagarna. Lägenheten är totalförstörd.  Även en annan lägenhet och två trapphus fick rökskador. Rökätare kommer placeras ut.

[easyrotator align=”left”]erc_0_1358125898[/easyrotator]

Lämna ett svar