Landskrona

Påsktrafiken

Under påsken är det många som beger sig ut på vägarna för att besöka nära och kära. I Landskrona har det varit fler trafikrelaterade händelser än vanlig och samtliga larm har varit på E6:an.

Skärtorsdag
Klockan 11:58 larmades räddningstjänsten om en bilbrand i höjd med Säby i södergående riktning. Bilen var övertänd när räddningstjänsten kom fram. Ingen person kom till skada.

Klockan 15:48 larmades räddningstjänsten om en bilbrand i höjd med Axeltofta söder om Landskrona. När räddningstjänsten kom hade branden slocknat och det var endast rök. Ingen person kom till skada.

Klockan 16:00 inträffade en trafikolycka i köerna till bilbranden. En skåpbil körde in i en personbil. Det är okänt om någon behövde föras med ambulans till sjukhus. Båda fordonen behövde bärgats från platsen. En av förarna fick böter på plats av polisen för att ej ha anpassat avstånd till framförvarande fordon.

Långfredag
Klockan 06:52 inträffade en singelolycka i höjd med Axeltofta i södergående riktning där en personbil i hög hastighet kör in i mitträcket. En person kontrollerades av ambulans på plats men behövde inte föras till sjukhus. Polisen sökte med hund efter en eventuellt förare som ska ha avvikit från platsen.