Landskrona

Vem körde? Stolpe kan avgöra

De 4 unga män, mellan 18-19år, som satt i den gråa Opeln som mejade ner en busshållplats igår är alla kända sedan tidigare av polisen. Brotten är bland annat bankrån, grov misshandel, drograttfylleri och våldtäkt.

Opeln som ungdomarna färdades i köptes tidigare i veckan. Bilen är avställd men det hindra inte ungdomarna från att köra med den. Bara dagar efter köpet slutade det i ett buskage. De fyra ungdomarna fördes till sjukhus. Framförallt föraren har haft tur då en stolpe genomborrade framrutan. Denna är nu av stor vikt för polisen då föraren troligen har skadads av stolpen. De fyra ungdomarna vill inte säga vem som har kört bilen utan påstår att det var en femte person i bilen som avvek från platsen. Därför sökte polisen med hund i området. Enligt Helsingborgs Dagblad, som i sin tur refererar till polisen, skulle den gråa Opeln sakna registreringsskyltar. AT-Foto kan nu berätta att dessa uppgifter inte stämmer. Bilen var försedd med rätt registreringsskylt.

Uppdatering. – Vi är väldigt tacksamma om vi kan få in något som vi inte känner till i nuläget. Det kan vara så att det finns gångtrafikanter som utsatts för fara i samband olyckan och därmed är målsägande. Men det kan också vara en liten detalj från ett vittne. Allt är av intresse, säger Roland Friberg.

Tipsa polisen! Du kan ringa 114 14 dygnet runt, maila till tipsapolisen.skane@polisen.se eller fyll i formulär på polisens hemsida.

 

Lämna ett svar