Sport

Skrällen: BoIS vann över MFF med 3-1

Landskrona BoIS är vidare i Svenska cupen efter att ha besegrat Malmö FF på hemmaplan med 3-1.

Redan efter fem minuter gör Alexander Tkacz 1–0, framspelad av Erik Pärsson. Tio minuter senare spelar samma Erik Pärsson fram till Jonathan Levi som helt magiskt chippade bollen över MFF-målvakten. 2-0 står sig till pausvilan

Malmö är piggare i andra halvlekt och redan efter ett par minuter träffar Berget ribban. Men i 58:de minuten får framspelaren Erik Pärsson själv göra mål på ett skott som tar på en försvarare. 3-0 med en halvtimme kvar.
MFF trycker på och med drygt tio minuter kvar gör Berget mål. Men mer än så blev det inte. BoIS höll undan och vann med 3-1.

BoIS-tränaren Agim Sopi säger efter matchen att det är det största han har varit med om som tränare.